Det blir ett litet adventsfika i år

Igår tog jag äntligen beslut om årets adventsfika. Eller egentligen inte adventsfika utan adventshelgsfika. Det blir på lördagen 27 november. Söndagar har Moa och hennes bff jujutsu på en för fika dum tidpunkt, 14.30. Så jag valde att ha det på lördagen. Mindre stress då. Förutom då att jag har en dag kortare med tid för att fixa allt 😉

Det blir ett lite större än förra året men betydligt mindre än pre-pandemi. Vi kan totalt bli 6 vuxna och 3 barn och jag har som mest haft 16 vuxna och 6 barn. Cirka. Vi blir de vi umgåtts med till och från sen pandemins start. Så får vi se om alla håller sig friska. Och om alla bjudna kommer. Jag har några nya jag skulle vilja bjuda nästa gång man kan samla många igen. Då kommer vi kunna bli över 20 vuxna. Jag tror jag behöver större boende! 🙂

Vad jag ska bjuda på har jag hyfsad koll på, några frågetecken. Några nyheter och några klassiker. Drömmar är ett måste. Någon form av kola/knäck lika så. Glögg och kaffe och julmust förstås. Som alltid kommer jag lägga ut recept på det nya här efter fikat.

Bild från 2019 års fika

5 thoughts on “Det blir ett litet adventsfika i år

Lämna ett svar