Allt i hemmet Jul Special

Nu är nästa julmagasin här och en av de bättre dessutom. Bland annat kan man läsa om Leila och hennes underbara recept. Hennes Rocky Road  har blivit en favorit, underbart god!

En artikel om Pernille och hennes barn fångade mitt intresse. De börjar med julpysslet och julklappsinköp redan på höstlovet. ”Det känns skönt att ha klarat av både pynt, julklappar och julkort innan december ens börjat, så att vi verkligen har tid att njuta och vara närvarande i det som händer då!”

Jag gillar sådana hemma-hos-reportage där man får se hur olika människor pyntar inför advent och jul. Vissa har allt i vitt och silver, andra har allt i rött och grönt. Vissa har allt i guld, andra i regnbågens alla färger. Det är kul att se och alltid får man något tips. Många människor är väldigt kreativa i sitt pyntande!

Lämna ett svar