Årets julvärd på SVT?

Spekulationerna är ju igång sen flera veckor tillbaka och spelbolaget Betsson är inte sena att hoppa på. Om SVT följer varannan damernas principen så är det dags för en kvinna i år. Vilka ligger då bäst till enligt Betsson?

Ebba von Sydow – 3.50
Marie Serneholt – 4.00
Annika Lantz – 5.00
Stina Lundberg Dabrowski – 7.00

Både Ebba von Sydow och Marie Serneholt ligger alltså bra till. Båda är SVT profiler som varit aktuella i ett flertal produktioner under de senaste åren. Ebba syntes mycket under Kronprinsessans bröllop och Marie har varit programledare både under Melodifestivalen och Helt Magiskt.

Några som inte ligger så bra till är:

Robyn – 40.00
Håkan Juholt – 100.00
Zlatan Ibrahimovic – 150.00
Kung Carl Gustaf XVI – 300.00

Kan förstå det faktiskt! 🙂

2 thoughts on “Årets julvärd på SVT?

Lämna ett svar