Så glad att jag köpte tratten som jag skrev om tidigare! Tack för tipset Victoria! Suverän! Jag hatar att stå med het knäcksmet, två små skedar och små formar och försöka få allt att sammarbeta. Tar enorm tid, är väldigt kladdigt och jag har bränt mig mer än en gång. Har dragit mig för att göra knäck faktiskt. Inte längre!
Att något så enkelt kan vara så bra! Köp en ni också. Ni hittar den här.
Gjorde lakritsknäck idag. Köpte rålakritspulver på lakritsmässan i våras. Ska även göra chokladkola och vanlig knäck under veckan.
2 dl grädde
2 dl sirap
2 dl socker
Låt koka till önskad temp. Min blev lite för hård, 125 grader. Min termometers larm beslutade sig för att sluta fungera…
I med 2 msk smör och rålakritspulver. Jag hade i ca 5 tsk. Fyll formar.
Pingback: Pysslat! | jennysjul