Blir nog en tripp till Göteborg igen!

Har ju velat åka tillbaka till Liseberg sen jag var där i december 2012. Hur mysigt som helst! Nu fick jag ännu ett skäl! Peter Jöback ska till Göteborg och sjunga in julen med sin ljuvliga stämma!

Fyll din vinterkväll med värme och ljus när Peter Jöback bjuder in dig till sin gnistrande julföreställning “Jag kommer hem igen till jul”. Kliv in i en magisk julvärld på The Theatre när årets mest stjärnfyllda högtid närmar sig. Låt dig svepas med i vackra vintertoner i en personlig och berörande musikalisk julsaga som spänner från det lilla intima till det glänsande universum som julen är. Här ryms längtan och gemenskap, vemod och hopp. Precis som i Peters klassiska
julalbum som blivit en tradition i så många svenska hem.

Läs mer här.

Peter-Jöback-på-The-Theatre-1000x500

2 thoughts on “Blir nog en tripp till Göteborg igen!

Lämna ett svar