Cirkus och julbord

cirkus cirkör

Inom en snar framtid landar den oberäkneliga Belfield Kronkenshine I Stockholm. Närmare bestämt den 27 november dyker denna lustiga figur upp innanför Stockholm Stadions murar. Under hela sitt liv har Belfield Kronkenshine rest land och rike runt och fått människor världen över att häpna över hans fartfyllda konster. Med sin oemotståndliga charm och sin enorma energi kommer denna positiva figur bjuda årets julbordsgäster på en mängd makalösa cirkusnummer.

Ni träffar på Belifeld Kronkenshine och hans glada vänner från Cirkus Cirkör under årets upplaga av Stockholm 1912 – Där vi erbjuder en annolunda julshow med underhållning signerad Cirkus Cirkör och ett välsmakande julbord. Allt utspelar sig på Stockholm Stadion I en välutsmyckad miljö som inspirerats av årtalet 1912.

Bokar gör ni här!

Lämna ett svar