Juldagsspinning

Har under flera år kört en juldagsspinning. Det är så grymt kul och brukar vara fullsatt! Många som vill träna denna dag. Jag brukar köra på fm, senast kl 10.00. Första året jag körde tänkte jag att folk nog inte orkade upp men ack så fel jag hade. Jag tror (nu kommer en av mina egenkomponerade teorier igen!) att det främst är två typer av människor som kommer på detta pass. Dels de som stressat med julen under flera dagar. Lagat mat, fixat julklappar, städat, hämtat släkten på Centralen, pyntat osv. De har inte haft tid att träna men är vana att träna hyfsat regelbundet. Och dels de som gillar tanken på att ha hela släkten samlad på jul (likt Clark Griswold i Ett päron till farsa firar jul) och nog njuter av det också men känner att efter frukosten på juldagen så kan det vara skönt att smita ifrån ett tag. Det är min teori! Och sen kommer självklart de som älskar att träna och inte har några ursäkter. Juldag, födelsedag eller annat, träningen först och annat sen.

Hur som helst så brukar det vara ett glatt gäng som kör hårt! 🙂

tomte spinning

Lämna ett svar