Recension som uteblir

Idag kommer Allers Julmagasin ut i butik men jag kommer inte köpa den och således heller inte recensera den här. Det är tråkigt för jag gillar verkligen tidning och tycker det är en av de bättre julmagasinen. Men efter förra årets tråkiga bemötande av Allers redaktion så förtjänar de inte att jag köper den. Och som jag skrivit tidigare så bryr de sig inte ett dugg om i fall jag köper den eller inte men det känns bättre för mig. 

Ni kan läsa här hur jag blev bemött den gången. Drygt 200 kr fattigare med en prenumeration jag bara beställde för att få julmagasinet.  Suck. Tror aldrig jag uppdaterade bloggen hur det gick sen men fick sen (3/11) ett mail (massutskick till prenumeranter, även vi ofrivilliga prenumeranter):

Unikt erbjudande till dig som är prenumerant!

Beställ Allers härliga julmagasin 2014 och få tidningen direkt hem i brevlådan.

Mitt svar blev Skämtar ni? Och en länk till blogginlägget. 

En kvinna svarade och beklagade och erbjöd en tidning gratis som plåster på såren. Jag tackade och sa ja. 8/11. 29/11 mailade jag igen med en kort mening:

Fortfarande inte fått någon tidning…

De beklagade igen och skulle skicka. Några dagar senare fick jag den. Då inne i december. Otroligt. I alla fall bättre bemötande på mail än telefon, även om tidningen ändå inte gick iväg…

2 thoughts on “Recension som uteblir

Lämna ett svar