Nästa vecka

Nästa vecka är det mycket kul som händer. Först The Show of Christmas 2015 som jag skrivit om tidigare. Ska bli så mysigt! Jag HOPPAS hinna mellan jobbet och showen att se En underbar jävla jul på bio. Åh vad jag hoppas att jag kan hinna det! Det hänger dock mycket på när filmen börjar och var, får hoppas SF Bio sköter repertoarplaneringen på ”rätt” sätt! 😉

Sen är det luciafirande på förskolan på fredagen. Nu är det stora sidan som lussar och min dotter går på lilla sidan men de får självklart vara lusseklädda om de vill. Hon ska var tomteklädd! Sen blir det kaffe och lussebulle. Mysigt!

Samma dag, fredag, kommer granen från Smålandsgran! Så antingen ska vi klä den då eller så gör vi det på lördagen.

Lördagen kommer gå i förberedelsens tecken för på söndagen är det dags för årets Adventsfika! Längtar! Så det ska städas av, pyntas lite extra och bakas. Mest bakas! 🙂

 

Lämna ett svar