Älskade Ernst!

Tyvärr kunde jag inte se Jul med Ernst ”live” igår kl 20.00 eftersom jag var ute på med jobbet och åt årets julmiddag. Vi äter dock aldrig julig mat eller julbord, bara vanlig mat! Så vi var på Tennstopet. Åt en fantastisk råraka med löjrom till förrätt och sen deras hemlagade köttbullar med inlagd gurka, potatispuré och lingon. Och glass till efterrätt. Jag rullade hem! 🙂

Jag fick titta ikapp på TV4Play nu på morgonen! Sherman är väl för härlig! Så söt. Vill ha! Jag måste prova göra inlagd strömming. Aldrig gjort det märkligt nog. Ser ju väldigt lätt ut! Och strömming är så gott.

Tänk att ha en sådan pysselverkstad som han har! Så mysigt. Kan bli svårt att få plats med på min lilla radhustomt dock… 😉

Expressen listar sina topp 10 citat från Ernst! Ni kan läsa de här.

Jag älskar detta:

”Det finns de som påstår att vitt inte är en färg. I själva verket är det julens vackraste färg.”

Eller från årets:

Julen är här. Jag ska trycka på rätt så rejält, nästan så tapeterna krullar sig.

Lämna ett svar