Parneviks jul

Som jag skrivit om tidigare så kommer Parneviks tillbaka som ett julspecial! Och är tillbaka med en andra säsong i vår. Men Parneviks jul sänds 23 december! Så här skriver TV3 på sin hemsida:

I Parneviks jul bjuds vi på en ovanlig uppesittarkväll från soliga Florida. När Parneviks firar jul är det precis så stort och glittrigt som vi förväntar oss. Julgranen köps ofta in långt innan dopparedagen för att inte någon annan ska hinna köpa det finaste trädet. Sen blir det pyssel och pynt med barnen för att fylla huset i Jupiter med äkta julstämning trots att Florida är beläget långt från midvinternatt och vit jul. I Parneviks jul klättrar vi ner genom skorstenen och deltar när familjen pysslar och förbereder sig för julen. Det blir julklappar i form av tillbakablickar på året som gått och vi får se unika bilder från familjens sommarfirande hemma i Sverige.

parneviks jul

Lämna ett svar