Julaftonlight

Då är skärtorsdagen här. Maten känns ju lite lika med julens mat. Jag och dottern firar med mamma och pappa, precis som på julen. Och till förrätt blir det julaftonlight med maten! Sill, potatis, ägg, rom och gräddfil. Mums!

Sill

Gammal bild på egen inlagd sill.

 

Sen blir det kycklingfilé i lergryta till varmrätt. Har ni lagat mat i lergryta? Så enkelt och det blir så saftigt och gott.

Och så är det ju det här med påskägg. Moa är nu snart 3 år och hon kommer i sitt påskägg få: jordgubbar, strumpbyxor, hårspännen, pixibok, klämissmoothie, ballonger och majskrokar. Hon ville ha sitt påskägg idag men jag sa att det får hon imorgon (hon får av mormor och morfar på påskafton så jag sprider ut det lite!). Jag vill ha nu sa hon. Du får vänta till imorgon. Det är som julafton säger hon då! Precis sa jag! 🙂

Lämna ett svar