Årets Adventsfika

Har velat fram och tillbaka om när jag ska ha årets adventsfika men nu nästan landat på 2:a advent. Tycker 1:a advent blir lite tidigt i år (julafton på en lördag och således 4:e advent söndagen innan). 3:e advent är jag i Berlin och 4:e advent har jag julspinning kl 17.00 så då finns risken att jag måste kasta ut gästerna vid 16.30 och det känns ju sådär 😉

Så det lutar åt 2:a advent. Sen kommer ju resterande frågor. Vad ska jag bjuda på i år? Ska granen upp till dess eller ej? Vilken glögg ska jag bjuda på? Vilken nyans på det röda nagellacket ska jag ha? Ja ni hör. Idel viktiga frågor 😉

Lite bilder från förra året!

9 thoughts on “Årets Adventsfika

    • Bästa beslutet någonsin när jag började ha min årliga Adventsfika! I börjar var det mest för att skapa julkänsla hos alla vänner och familjen så de kunde känna julmyset lika tidigt som jag. Jag ville visa att julen inte bara är julafton och stress utan mys och HELA december!

Lämna ett svar