Julgran i sovrummet, nja

När jag och Moa var ute i skogen för några veckor sen så pratade vi julgranar. Mest för att jag tjoade till varje gång jag såg en vacker gran som skulle passa utmärkt som julgran 😉 Hur om så sa jag att julgran ska vi ha, en i vardagsrummet precis som förra året. Moa (3 år) sa då att hon ville ha en julgran i sitt rum också. Absolut sa jag, du kan få en liten som vi pyntar fint. Och en i ditt rum mamma! Nja kände jag. Mitt sovrum är typ 1.60 brett och min säng är 1.40 bred… Och sen två dörrar och en gång mellan dessa och mitt emot sängen en garderobsvägg. Kan bli trångt känner jag! 😉 Så jag sa att det går nog inte. Då funderade hon en stund till och sen: Men mamma, vi kan ha en julgran i badrummet! Ja jo. I teorin får det plats men nja. Elljusslinga och våttrum känns sådär. Plus barr i badrummet? Nja.

Men nu funderade jag på hur jag ska dekorera dessa två rum. Mitt sovrummet (inget fönster) och badrummet. Badrummet ska ju självklart få juliga handdukar och tvål med god julig doft. Men mer? Vet inte.
Sovrummet funderar jag på att ha en ljusslinga vid garderoben på något sätt. Eller något fint på nattduksbordet. Kanske göra en tavla på något juligt tyg? Kunde inte det vara fint? Måste bara hitta det perfekta tyget. Ska börja hålla utkik ute i butikerna!

3 thoughts on “Julgran i sovrummet, nja

Lämna ett svar