Adventskalendrar för barn

Var inne på Lekmer och hittade då en del adventskalendrar till barn. Allt från figurer till skoltillbehör, till smink och smycken. Ni hittar alla här!

pippi

Bakom varje lucka gömmer sig en överraskning i form av en leksaksfigur ur Pippis värld, med allt från Pippi själv till Tommy och Annika. Kalendern innehåller sammanlagt 24 st roliga leksaksfigurer i plast.

smink-kalender

Bakom varje lucka gömmer sig en överraskning i form av smink – med allt från minispegel till läppglans. Kalendern är perfekt för lite större barn som gillar att experimentera och uttrycka sig med färg, kläder eller just smink. Sammanlagt får ni 24 överraskningar.

trolls

Bakom varje lucka gömmer sig en överraskning i form av praktiska skolmaterial med Trolls-motiv. Pennor, pennvässare, sax och pennfodral är bara några exempel på vad barnet kommer att hitta.

lego

Gör väntan på jultomten och julafton lite roligare en fantastisk adventskalender för alla Star Wars-fans! Kalendern innehåller allt som behövs för ett spännande rymdäventyr i vintermiljö, med minifigurer av exempelvis Luke Skywalker, en vintervit Chewbacca och diverse fordon och vapen. Det enda sättet att få veta vad som finns varje lucka är att öppna kalendern – men ha tålamod! Adventskalenderns innehåll blir ett perfekt komplement till dina Lego Star Wars-byggsatser.

Lämna ett svar