Nej! :(

Jag skulle ju gå på Sarah Dawn Finers Vinterland turné 8/12 men nu meddelar hon via Facebook att hon tvingas ställa in hela turnén 🙁 Jag förstår henne självklart men jag är ändå ledsen. Hade så sett fram emot det. Så här skriver hon själv.

Kära publik.

Det är med stor sorg som jag skriver till er. Jag är som ni förstår, helt knäckt över att behöva ställa in denna turné och alla andra engagemang jag har i höst/vinter.

Jag har sällan om ens någonsin ställt in någonting under min karriär och jag och bandet/crewet hade verkligen sett fram emot att få komma ut och spela för er. Jag är så ledsen över att det nu inte går.

Min röst är mer än mitt jobb, det är min själ. Om jag inte kan skapa musik med den eller använda den på ett hälsosamt sätt just nu, på grund av stämbandspolyper som skadat stämbanden, då finns det inget att göra.

Läkaren har nu sagt nej till att turnera, för trots att vi kämpat ett tag med att rehabilitera skadan så är den helt enkelt inte läkt. Det är svårt att acceptera att ens karriär hänger på två små sköra stämband, men ibland är det bara att acceptera att det inte går. Hälsan kommer först.

Jag är så glad att så många ville komma och höra oss i vinter och jag hoppas såklart att jag får träffa och sjunga för er alla snart igen.

Med all kärlek. Tack och förlåt.
Tills vi ses igen.
Sarah

Bild lånad från www.sarahdawnfiner.com

Bild lånad från www.sarahdawnfiner.com

2 thoughts on “Nej! :(

Lämna ett svar