Årets Te-Adventskalender

Vad tycker jag då om årets Te-Adventskalender? Kommer jag köpa en nästa år igen?

Som vanligt är det väl genomtänkt och mycket detaljer jag gillar. Förpackningen är vacker, den lilla boken är rolig att läsa i och ge betyg till de olika teerna, texterna på själva påsarna är mysiga, till och med hur det är packat när man får sitt paket är fint. Att det är Eko och FSC-märkt är självklart underbart! Att tjejerna bakom Te-Adventskalendern är aktiva på sociala medier gör också sitt till.

Överlag känns det lyxigt! Gillar jag alla teer? Nej självklart inte. Det vore nog omöjligt att pricka in fem stjärnor på alla teer för alla som köper denna. Den utmanar mina sinnen med ört-teerna som jag nu börjar gilla och Rooibos som jag fortfarande har lite svårt för. Grönt är min favorit och kommer nog så förbli! 6 av 24 teer är grönt och det är helt okej många. 7 svarta, 5 ört, 5 Rooibos och 1 vitt. Bra fördelning.

Varje dag finns te för minst två koppar (en del kan man brygga om på samma blad två gånger).

Betyget blir 5 av 5 teblad! Och ja, jag kommer köpa denna nästa år igen!

Lämna ett svar