Julklapp lämnad på Scandic

Då har jag och Moa lämnat in julklappar på Scandic i Sollentuna efter tips från en vän!

Låt oss tillsammans lysa upp julen för de barn där julen inte är lika självklar. Köp en julklapp, slå in den och sätt på en lapp som beskriver vem som skulle uppskatta presenten mest (t ex pojke 13 år). Lämna den sedan på närmsta Scandichotell. Tillsammans med pålitliga hjälporganisationer ser vi till att klapparna hamnar hos barnen. De delas ut via socialtjänsten, kyrkan, fängelser och kvinnojourer. Insamlingen pågår den 5-23 december. Förra året samlade vi in över 12 000 julklappar som delades ut och i år vill vi självklart samla in ännu fler.

Känns självklart bra att hjälpa och viktigt att Moa lär sig det. Hoppas något barn år glädje av klapparna. 

scandic scandic2

Lämna ett svar