Slipar på adventsfikat

3 december är det första advent och i år blir mitt adventsfika åter på första advent. Andra advent åker vi till Göteborg och Liseberg och tredje advent tror jag folk har fullt upp med annat. För att inte tala om fjärde advent som ju i år sammanfaller med julafton 😉 Så det får blir första advent.

Vad jag ska bjuda på slipar jag just nu på. Dels blir det ju gamla godingar såsom pepparkakor och grönmögelost, lite olika knäck och kola osv. Sen vill jag göra något annat än min tunnbrödsrullar. Kanske ett grövre bröd med tex rökt lax på. Vi får se. Sen vill jag göra muffins med rolig dekor på! Lite som förra årets renar men något nytt. Har lite inspiration men behåller den för mig själv till efter fikat så gästerna (de flesta läser min blogg) får se först!

muffins

Har även hittat en kul inspiration till en kaka som jag nog ska ta efter. Den får ni också vänta på!

Oj vad jobbig jag är nu känner jag! Säger A men inte B. Jag bjuder på (för mig) avancerade bakverk, inspiration från Pinterest!

 

6 thoughts on “Slipar på adventsfikat

Lämna ett svar