Julspanare

Har ni julspanare i er närhet? Alltså sådana människor som vanligtvis inte skulle med hökögon gå igenom reklam, tidningar, butiker eller webbsidor de ändå besöker/tittar i för att leta minsta lilla som har med jul att göra? Och sen ringa, messa eller maila dig när de ser något intressant? Och enda anledningen till att de gör det är för att de vet att du blir glad? Jag har flera sådana personer i min närhet! Min mamma. Hon gör det under lite protest men hon gör det! Sen har jag flera vänner som gör det. Jag kan få mail i februari om julshower. Jag kan få bilder från Tomteland mitt i sommaren. Jag kan få bilder på julmust, uppackande av jul i affärer osv från augusti och framåt. Jag älskar det! 🙂 Känns som jag har mina egna små tomtenissar där ute! 😉 Ni vet vilka ni är, Tack!

Denna bild fick jag av en vän igår. Nygårda Julmust uppe på hennes lokala Ica.

edsberg

 

6 thoughts on “Julspanare

Lämna ett svar