Tävling!

Tycker det är dags för en tävling! Eftersom jag själv älskar film och tycker den är absolut bäst på bio så går tävlingen i den andan. På Instastories la jag för några dagar sen ut en omröstning med vilken film man helst ville se: Bad Moms 2 eller Daddy’s Home 2. Båda utspelar sig under julen. Bad Moms 2 vann klart! Eller A Bad Moms Christmas som den heter i original.

Två vinnare får ett kit med en affisch från Bad Moms 2 och ett presentkort på SF Bio värt 150 kr.

Tävlingsregler: Svara i kommentar här eller på Instagram (jennysjul): Vem spelar huvudrollen Amy i Bad Moms och Bad Moms 2? Berätta också vem du helst tar med in i biomörkret. Tävlingen avslutas nu på söndag 5 november vid midnatt. Vinnaren presenteras här på bloggen och på Instagram.

Bad Moms 2 har premiär nu på fredag 3/11.

14 thoughts on “Tävling!

 1. Va skoj med tävling!

  Det är Mila Kunis som spelar Amy i de filmerna och den jag helst skulle vilja ta med mig är utan tvekan min great mom, bästa mamsen! 🙂 Båda två är jul-fanatiker plus att vi båda tycker väldigt mycket om Katherine Hahn, som man dessvärre inte ser i alltför många filmer.

 2. 1. Mila Kunis! 😀
  2. Jag skulle ta med Linus. Han ställer alltid upp för alla, i alla lägen, och förtjänar att vara den som blir medbjuden på något. 🙂

 3. Mila Kunis spelar huvudrollen. Jag skulle ta med mig min man som jag inte kunnat ”hitta på något kul med” sedan sommaren 2016 pga en rejäl arbetsskada. Nu verkar det som att det går åt det bättre hållet, så nu kan vi äntligen börja göra roliga saker igen efter denna tuffa period.

  Tack för en fin och stämningsfull blogg!

 4. Pingback: Tävling, påminnelse! | jennysjul.com

 5. Skådespelaren som spelar Amy är Mila Kunis.
  Den jag skulle vilja ta med är min flickvän, som är inne på sitt första år på jobbet och jobbar häcken av sig. Att gå på en julfilm på bio tillsammans med henne såhär när de närmar sig jul hade varit perfekt! 😀

 6. Amy spelas av Mila Kunis. Mysigt att i mörkret få sitta och med MIN MAN på bio få titta. Hoppas nu jag turen har , för det skulle va kul att överraska min karl

Lämna ett svar