Ljusare tider

snöDet blir ljusare nu. Igår när jag gick från jobbet var det inte kolsvart utan halvmörkt. Så underbart! Några minuter mer ljus varje dag som går. I morse när jag vaknade såg jag att det snöat lite och frosten låg. Minus 8 grader. Den där lilla snön och frosten gör ju också allt så mycket ljusare. Och ljuset ger energi och energi kan behövas i januari-februari! Jag tycker vi ska ta bort januari och februari ur kalendern. Känns som två månader som mest går ut på att gå runt och vara orolig för att bli sjuk. Influensa och vinterkräk härjar överallt känns det som. Usch. Dessutom tycker jag verkligen inte om halka. Vare sig när jag kör bil eller går.

Däremot är dessa två månader underbara om det är åtminstone lite snö. Inte mycket för då funkar inte bussar och tåg här i Stockholm… Men lite så man kan bygga lite snögubbar, åka pulka och njuta av ett vackert vinterlandskap!

Lämna ett svar