#jennyshus

Jag är helt inne i min #jennyshus bubbla just nu. Sen kan jag ju tala om att Lundby saker på Tradera = dyrt! Jösses. Man kan få betala många många många kronor för minsta lilla fåtölj. Jag budar på en del saker men mycket får jag ge upp för det rasar iväg. Just nu ett par mattor jag vill ha, wish me luck! På min önskelista just nu står det:

Balkong
Undervåning (vill ha fler sovrum!)
Trädgård (finns vanlig & i vinterskrud men jag vill ha vanlig så jag kan anpassa själv)
Gardiner
Öppenspis
Sängar
Dockor
Julpynt

Vill helst undvika de nya möblerna som finns. Inte lika fina tycker jag. Men vissa kommer det säkerligen bli, kan bli billigare. Undervåning och trädgård spelar inte så stor roll, kanske bara skönt om de är nya.

Igår klickade jag hem lite saker från https://theswedishcorner.com/ Tex minirollers att måla med, akryllack att fixa till golv med, tapeter och golv. Längtar till leverans!

2 thoughts on “#jennyshus

Lämna ett svar