Den perfekta julledigheten

Jag vet, ni sitter säkerligen som bäst och planerar sommarledigheten. Allt härligt ni ska hitta på. I Sverige eller utomlands. Aktiv semester eller liggandes i hängmattan. Alla grillkvällar, bad och glass. Fågelkvitter, surrande humlor, gräs på bara fötter.

Julen känns då långt borta. Jag förstår det. Men lite behöver man ju ändå tänka på julen redan nu. Man vill ju vara lite ledig då också och semesterdagarna tar snabbt slut. Tre veckor här, en vecka där, några dagar går till oförutsedda situationer.

Men då vill jag glädja er med att julen i år ligger helt perfekt! Julafton på en måndag innebär för de flesta (ni som jobbar helg, röda dagar osv undantaget) fem dagars ledigt. Två dagar innan att förbereda allt i lugn och ro. Baka, göra all julmaten, slå in de sista julklapparna. Och ni sen också kan ta två ynka semesterdagar mellan jul och nyår kommer ni få elva dagars ledigt! Hur underbart?!

IMG_5532

Lämna ett svar