Årets Pixi och annat juligt

Det rör på sig i julvärlden trots att det är nästan sju månader kvar till julafton. Jag läser om att Storm på lugna gatan, SVT’s Julkalender, är färdiginspelad. Hoppas den blir bra! Jag läser också om att de börjat repa inför ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton”  som har premiär 8 november på Scalateatern i Stockholm.

Årets Pixi Adventskalender är illustrerad av Emilia Dziubak. Ni kan läsa mer om kalendern hos Adlibris eller hos Bonnier Carlsen. Släpps i oktober, så in och bevaka!

Årets omslag är illustrerat av Emilia Dziubak, som tidigare illustrerat tre bilderböcker av Martin Widmark. Bilderna är väldigt detaljrika och räcker hela december för en nyfiken betraktare. När man öppnat en lucka är bilden bakom lite lite förändrad. Hitta vad som hänt i bilden!

pixi 2018

Bild lånad från Bonnier Carlsen

One thought on “Årets Pixi och annat juligt

Lämna ett svar