Den vackraste av röster

sarah

Fotograf Morgan Norman, bild lånad från Blixten&co

Igår när jag såg att min absoluta favoritsångerska ska ha en vinterkonsert på Göta Lejon i Stockholm höll jag nästan på att sätta kaffet i vrångstrupen. Blev så glad!

Har varit förut på hennes vinterkonserter och hade även bokat in 2016 men då fick hon ställa in pga stämbandspolyper. Men nu är hon äntligen tillbaka och jag har köpt biljett och ska gå! 17 och 18 december är hon i Stockholm, på Göta Lejon. 10 och 11 december är hon i Göteborg och 21 december i Malmö. Så namnet på denna miniturné är klockren: Winter City Tour. Det kommer bli låtar från ”Vinterland” och Winterland och annat smått och gott. Jag hoppas som vanligt på att få avnjuta Auld Lang Syne som är min absoluta favorit och kommer Eric Bibb dit och sjunger med henne (som han gör på skivan) så blir jag inte ledsen! 🙂

Ni hittar all info och biljetter här.

Lämna ett svar