Välkommen augusti!

Jag älskar augusti och blir lite stressad av augusti. Alltid. Dels fyller jag och pappa år, vilket ju är kul. Sen brukar sommarvädret vara som bäst i augusti men tror inte augusti kommer slå julis värme och soltimmar i år…! Men det återstår att se. Sen älskar jag att mörkret börjar krypa närmare. Jag älskar ju höstens mysiga kvällar med tända ljus!

Däremot stressas jag alltid i augusti. Allt drar igång efter semestern och känns som ALLT roligt ska samsas på två sista helgerna i augusti. Dels roliga utomhuskonserter och dylikt, födelsedagsfiranden, träff i en förening jag är med i, spinningen drar igång på Friskis, man vill få till alla mysiga utomhusmiddagar osv. Roliga saker men lite mycket allt på en gång, lite som december.

Men jag välkomnar augusti med öppna armar!

Nu har jag köpt en julbok. Alltså en bok där jag kan skriva upp to-do listor, funderingar osv. Hittills har jag skrivit mina funderingar och idéer (som oftast kommer till mig i samband med eller direkt efter förra julen) i min kalender på mobilen men bättre att samla allt i en bok känner jag. Idag plingade telefonen och jag har skrivit upp att jag i år vill ha sidenband på julklapparna. Bra grej att skriva upp i en julbok!

Jag har köpt en enkel röd anteckningsbok, sen ska jag pimpa till den med klistermärken. Lovar att visa resultatet när jag är klar!

 

Lämna ett svar