Linnea Henriksson på Grand Hotêl

Årets julshow i Vinterträdgården på Grand Hotêl i Stockholm heter Gläns över sjö och Grand. Linnea Henriksson (aktuell i höstens Så Mycket Bättre) står för underhållningen och hon kommer bjuda in gästerna Ebbot, Titiyo och Louise Hoffsten. En glimrande julshow utlovas. Premiär 30 november.

– Det känns superroligt att få bjuda in till julfirande på Grand Hôtel i år – sicken ära! Vinterträdgården är en helt ljuvlig miljö i sig. Lägger man till mitt fantastiska band och en och annan kär vän finns alla förutsättningar för att göra något riktigt fint – och riktigt komma i julstämning tillsammans. Jag längtar verkligen!, säger Linnea Henriksson.

All info hittar ni här.

Bild lånad från grandhotel.se

3 thoughts on “Linnea Henriksson på Grand Hotêl

Lämna ett svar