Blir sällan som man tänkt sig

Jag sprang in på Panduro i lördags och där sprang jag på ”tapeten” till sovrummet i #jennyshus! En blå. Inte alls vad jag tänkt mig men det fanns fina detaljer i brunt och jag tyckte det passade till mattan. Så i söndags tapetserade jag! Pilligt så in i… 🙂 Fönsterkarmen kunde jag ta bort vilket underlättar men dörren fick jag inte bort så det var pilligare. Helt okej resultat dock när jag väl var klar. Tycker jag!

Före (enbart taket målat):img_7674.jpgimg_7676.jpg

Efter, visst passar gardinen bra som jag köpte på Tradera förut?IMG_7692IMG_7683

Nästa projekt vardagsrummet! Ska leta tapet och där blir det också en del limmande. Räcken ner till trappen som lossnat. Även rummet nere (hallen?) ska fixas med nytt golv och tapet och limma dit trappan.

2 thoughts on “Blir sällan som man tänkt sig

Lämna ett svar