Adventsbok

Sofiesjulblogg skrev idag om Rabén & Sjögrens adventsbok. Det är sjunde året de ger ut en adventsbok och vi har haft Skorstensjul (2015), En förtrollad jul (2016) och Jul i stora skogen (kom ut 2012).

Årets bok heter En klurig jul skriven av Ingelin Angerborn och illustrerad av Per Gustavsson. Låter mysig!

När Rutan skriver ner vad hon önskar sig i julklapp hamnar en kompis överst på listan. Men Rutan är rädd att det kan bli lite knepigt för tomten att fixa det. Som tur är dröjer det inte länge förrän hon hittar en alldeles själv. En som kan göra sig osynlig. En som gärna äter metallskrot till middag. En som har kommit vilse och längtar hem.

Bild lånad från http://www.rabensjogren.se

One thought on “Adventsbok

  1. Pingback: Sugen på en adventsbok? | jennysjul.com

Lämna ett svar