Mini Pixi och Sagasagor

mini pixi

Fick igår tips om denna kalender. Med en dotter som älskar böcker och klistermärken så känns den perfekt! 🙂 Jag beställde här men finns säkert på andra ställen. 159 kr och kommer v 40. Den riktar sig till barn 3-6 år. Att man bygger ihop en gran och sen dekorera den verkar väldigt mysigt!

Mini Pixi adventskalendern är en unik gran att enkelt bygga ihop tillsammans, formgiven av Filippa Widlund, illustratören bakom bland annat barnens favorit Bojan. Med följer också ett stort klistermärkesark för att själv få dekorera sin gran hela vägen fram till jul. Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vinterstämning, vardagsberättelser, julsänger och mycket mer. Häng sedan dag för dag upp de små böckerna i din gran. Med en Mini Pixi adventskalender får barnen läsupplevelser som varar hela december!

Passade också på att beställa en julklapp till. En till dottern och en till en vän. Båda älskar Sagasagor och nu har det kommit en ny. sagasagor.jpg

Lämna ett svar