Doftljusens nya ägare

Jag läser många julbloggar men jag har några favoriter, förstås. En av favoriterna är Annie Våranlillajulvrå. Hon skriver väldigt personligt. Hon handarbetar som en gud (inte alls avundsjuk 😉 ). Hon, liksom jag, har ett årligt adventsfika så jag får mycket inspiration från henne. Dessutom så är det en hel del bilder på hennes pälsklingar (hundar alltså!) som är så söta! Skulle så gärna ha hund själv men måste leva ett annat liv då, har inte tid till det som det är just nu.

Hur som. Hon skrev kommentar till doftljusinlägget om att hon älskar doftljus och jag hade i princip bestämt att hon skulle få ljusen när jag fick en kommentar till från en annan favorit julbloggare Maries jul. Hon ville gärna ha en lott och om hon vann ville hon att Annie skulle få doftljusen. Vi är således överens, jag ska skicka ljusen till Annie i veckan!

Lämna ett svar