Min favoritplats, vilken är er?

Jag har alltid haft en plats i varje hem som jag gillat lite mer att dekorera till jul. Den där platsen som värmer hjärtat lite extra när jag fått till den perfekt.

I villan jag bodde i fram till 2008 var den platsen spiselkransen. Ganska smal, hyfsat lång marmorhylla ovanför öppna spisen. Hyacinter, levande ljus, tomtar osv. Det är fortfarande drömmen att få en öppenspis igen!

I lägenheten jag köpte efter skilsmässan så var den platsen vardagsrumsfönstret. Totalt tre fönster i vinkel. Utanför inglasad balkong så slingan där ute även lyste upp inne. Blombrädan där min ren fick stå. Ljusstakarna. Alla mina fina vita/genomskinliga kulor. Hyacinter. Det blev så fint! Nedan en bild från 2013, hittade ingen bättre tyvärr.

dec 2013I huset vi bor i nu är nog min favoritplats att dekorera den som blev till förra året. Då renoverades hallen och byrån jag satte där blev min nya favoritplats att pynta. I år ska den vara än mer pyntad!

nov 2017

Precis när renoveringen var klar.

dec 2017

Lite pyntad, i år ska det bli lite mer!

Älskar att mötas av julen redan i hallen! Vilken är er favoritplats att dekorera?

2 thoughts on “Min favoritplats, vilken är er?

  1. Det är nog en byrå i vardagsrummet, kanske för att den står bredvid där jag brukar sitta när jag dricker glögg/ te, julbloggar mm. En plats jag vistas mycket på. Vi har en skänk i TV rummet som är trevlig att pynta på men det är ganska sällan jag är i TV rummet.
    Jag tycker också att det är mysigt att pynta i hallen, dock är väl våra ytor sådär att dekorera på. En tavellist och några skoskåp.

Lämna ett svar