Grinchen

Äntligen var dagen här då jag skulle få se Grinchen! Sett trailers och den har sett väldigt lovande ut. Moa var lika peppad hon. Vi gick med vänner. Jag hade dagen till ära min jultröja jag köpte förra året. Moa valde sin gröna vintriga tröja. Grinchen är ju grön mamma! Vi var i god tid till bion, köpte lite gott och satte oss till rätta. Flera trailers på filmer vi ska se. Bamse och dunderklockan som har premiär 21/12. Mary Poppins kommer tillbaka som har premiär 25/12. Första gången jag såg den trailern på svenska. Sune vs Sune premiär 30/11. Sen började filmen! Njöt från första stund. Vemdalen som julpyntades. Snö i massor. Grinchens söta hund Max. Vill också ha en hund som fixar kaffe åt mig! ? Så mysig och bra gjord. Historien är densamma. Snyggt gjord och väldigt barnvänlig. Se den! Kommer köpa den när den kommer på dvd/blu-ray så jag kan njuta år efter år.

Lämna ett svar