Planeringen planeringen

En månad till Lucia. Galet! Det innebär att det INTE är en månad till första helgen i december. Vilket innebär att mitt pre-adventsmingel närmar sig med stormsteg.

Denna vecka ska jag på allvar gå igenom mina jullådor. Kanske också börja sätta upp gardinerna. Det innebär först min icke-favorit sysselsättning, strykning… Jippi. Men det ska göras! Jag ska också göra några fler julklappaslappar. Alla som jag ser på minglet men inte är hundra på att jag träffar igen innan julafton ska få sina julklappar då. Jag började häromdagen att göra dessa men kom på precis innan jag slutade att det ju vore smart att göra de som ska iväg först… Så dessa ska jag göra nu i veckan!IMG_9225Ska även ge mig på att baka en kaka till så den är klar, en favorit i repris kan man säga. Jag kommer lägga ut alla recept men vill inte avslöja allt jag ska bjuda på innan minglet varit så ni får ge er till tåls.

I helgen ska jag tillbaka till min favorit affär i jultid, Brisak! Vi är totalt 6-7 stycken som ska åka. Denna gång ska jag mest gå runt och njuta! Sist låg fokus mest på att fotografera och filma.

Nästa vecka drar vi till Köpenhamn! 🙂

Lämna ett svar