Inga fler köp online

Black Friday närmar sig. En dag jag aldrig riktigt brytt mig om. Men så tycker jag heller inte om massa människor på samma ställe (må vara på internet eller fysiskt butik) och hysteri. Det jag dock konstaterat är att köerna på butikernas utlämningsställen inte direkt blir kortare… Därför planerar jag julklappsinköp därefter. Imorgon hämtar jag näst sista grejen jag beställt (Alpackan jag skrev om). Sen har jag några julklappar att ”skriva”, alltså mottagaren får upplevelser. Sen är det pappas obligatoriska öl. Jag ger pappa 4-5 flaskor öl i julklapp varje år. Oftast går jag på rekommendationer eller helt enkelt etiketterna ? Kan noll om öl eftersom jag inte dricker det själv. Får ont i magen efter två klunkar.

Väntar också på paket från Adlibris kom jag på. Fått mail om att de har mycket just nu och därför längre leveranstider… Tur att jag är ute i tid! Denna bok är det jag beställt där.

Lämna ett svar