Tivoli del 2, i mörker

Den ljusa delen av vår Tivoli-dag gick mest åt till att vänta. För oss mammor. Ungarna åkte. Och åkte. Och åkte. Så kul! Vi åt lunch på Wagamama och köpte glögg. Vi gick inte in huvudentrén utan den mot tågstationen så först mot eftermiddagen hade vi nått fram till huvudentré-området. Det började skymma och då inser jag att min mobil är nere på 9% batteri. Jag fotar allt med mobilen och nu när jag hade den uppe i kylan så mycket tror jag det drog ut batteriet fort. Panik! Ville ju fota massor nu. Så min vän tig tjejerna och fikade och jag löpte gatlopp tillbaka till hotellet där hon hade en powerbank jag kunde låna (måste köpa en!!!). Tur att vi bor så nära. Tillbaka så fortsatte tjejerna åka lite till men vi gick också runt och njöt av ett glimrande, juligt Tivoli!

Lämna ett svar