Granen är här!

Smålandsgran går bra. Nästan lite för bra kanske för de har haft förseningar med leveranserna. Speciellt i helgen men jag har ju sett detta i sociala medier så jag var förberedd. Fick sms om att granen skulle komma kl 17.45-19.45. Sen fick jag en länk där jag kunde följa granen strax före 19.00. Då hade bilen 12 stop kvar före mig och befann sig i city så insåg att 19.45 kunde jag nog glömma… Mycket riktigt. Tiden för leverans sköts fram till efter 21.00. Ett tag stod den still länge. När det var 7 stop kvar. Paus tänkte jag men när den stått still väldigt länge slog jag på chatten till Smålandsgrans kundtjänst. De bekräftade 22.10 som leveranstid. Sen tog plötsligt bilen ett skutt från Bromma till Danderyd! En sån bil vill jag ha! Tänk att slippa alla köer och bara hoppa över till andra sidan stan 🙂 Praktiskt.

Hur som. Söktjänsten kom igång igen och plötsligt var den nära mig med ett stop kvar och klockan var strax före 22.00. 22.10 ca knackade det på dörren. Ofta tycker jag att när man får leveranser så är det kanske inte sura människor men i alla fall oftast inte glada. Speciellt inte när de är försenade. Då är det lätt att de ser obekväma och lite undvikande ut. Är väl beredda på utskällning/kritik. Här när jag öppnade möttes jag av det största leende jag sett på länge! 🙂

– Hej mitt i natten, jag knackade för att inte väcka hela huset!

Tack för det säger småbarnsmamman! Trots att jag var pisstrött och bara längtade i säng blev jag glad att vår gran äntligen kommit! Jag satte den i foten och hällde på massa vatten och klippte bort nätet så den fick torka och hänga ut sig. En alldeles perfekt kungsgran! Längtar till ikväll när vi ska klä den! Men först ska jag sätta den rakare insåg jag i morse. Var nog ganska trött ändå… 😉IMG_0207IMG_0210

Lämna ett svar