Åh vad jag är bra! OBS ironi…

Jag ligger ju i framkant det måste man ju säga. Jag är också en som de stora TV-bolagen lyssnar på. Vad nu undrar ni? Jo om vi börjar med TV-bolagen, i detta fallet Kanal5. Jag har de två senaste åren skrivit om den irriterande speaker-rösten i Dessertmästarnas Jul. Här och här tex. En kvinna som kommit in då och då och sagt onödiga saker och rabblat ingredienser. Hon är inte med i år! Måste ju vara så att Kanal5 läser min blogg och velat göra mig gladare och tagit bort rösten, eller hur?! 😉

Sen till att jag ligger i framkant. Visade ju min nostalgi tripp för ett tag sen där jag gjorde garnbollar som jag gjorde när jag var barn. Ni kan se/läsa det här. Så fick jag en av mammas tidningar och vad ser jag där om inte ett reportage om just garnbollar! IMG_0367IMG_0366IMG_0365IMG_0364IMG_0363IMG_0362Hur söt är inte snögubben? Den ska jag göra. Moa är redan i full färd med att fixa hatten på förskolan. Jag ska köpa vitt garn och sen kör vi! Kul att ligga i framkant för en gång skull! 🙂

Lämna ett svar