Snö och ljus

I morse åkte jag en hel del bil (först med Moa till förskolan och sen skjutsade mamma till sjukhuset för träff med narkosen innan hennes operation nästa vecka). Det var så vackert! Snön yrde ner och i alla rondeller och korsningar hade kommunen satt upp marschaller. Eftersom jag körde så kunde jag inte fota men tro mig, det var vackert! 🙂

I eftermiddag är det Lucia firande på förskolan, Moas sista. Sen börjar hon skolan till hösten. Stoppa tiden, jag hänger inte med! Jag längtar till luciafirandet, blir alltid så imponerad över personalen och barnen. Att barnen kan lära sig alla dessa sånger, underbart!

Igår var vi på middag med jobbet. Tog deras julmeny. Sill, strömming, löjrom, ägg, lax, paté, korv och julskinka till förrätt. Puh, var mätt redan då! Till varmrätt fick man välja mellan röding och kalv, jag valde röding. Mums! Sen var det kardemummaglass, inkokt päron, lingon och havreflarn till efterrätt. Allt var gott!

Lämna ett svar