Funderingar i sluttampen

Inte ens en vecka till Julafton nu. Lite småpyssel kvar och några klappar att leverera. En sista städning i helgen. Jobba tre dagar och leda spinning på söndag. Det är vad som återstår.

Ligger lite efter med mina julfilmsklassiker, alltså filmer jag ser varje år. Netflix klev ju in i mitt liv nu under hösten och då fanns ju plötsligt mycket nytt att se! Kul självklart men också, hur ska jag hinna se allt? Måste jag se alla klassiker? Svar nej. Men ett par återstår som jag VILL se. Love Actually och Nu är det jul igen filmerna tex. En jag sett varje år som jag nog kommer hoppa över i år är Tomten är far till alla barnen. Känns lite som En underbar jävla jul tagit över där. Vi får se. Sen räknar jag Harry Potter filmerna till julfilm men får se om jag orkar igenom alla, kanske ser ettan och tvåan. Har ju en hel del kvar att se på Netflix också om jag vill!

Juldagen blir lugn men Annandagen ska jag först leda spinning och sen klippa och färga håret. Sen jobbar jag torsdag och fredag och är ledig efter nyår då vi åker till Disneyland. Självklart kommer jag blogga och Instagramma därifrån, Jennysjul levererar året runt som vanligt!

Moa åkte buss med mig igår från jobbet och hon satt storögt och tittade ut när vi åkte genom villakvarteren. Alla julbelysning i trädgårdar och fönster, magiskt! I morse när vi kom till förskolan så ville hon inte alls gå in, hon ville leka i snön! Hoppas snön kämpar sig kvar till helgen och Julafton. Har lovat lite pulkaåkning i helgen.

Lämna ett svar