Disneyland Paris

Nyårsdagen började tidigt då vi (jag, Moa och två vänner) åkte till Paris och Disneyland! Här är det fortfarande jul. Massa jul. Och för mig är Disney en del av julen. Det magiska i att få se Kalle, Musse, Piff och Puff och alla övriga på julafton när man var liten. Att komma hit, speciellt i jultid är fantastiskt! Jag har åkt massor på drygt en dag. Och då ska ni ha i åtanke att jag blir sjösjuk otroligt lätt, har klaustrofobi, blir illamående så fort det snurrar eller jag ser något som snurrar och dessutom är höjdrädd. Alltså höjdrädd om jag står på en stol. Ja ni hör, jag är rena drömmen att ha med på nöjespark! ?? Men jag har åkt: It’s a small world, Några flygplan som gick runt och högt (jag blundade, Moa skrattade!). Pirates turen. Snövit. Peter Pan. Tågtur. Båttur i miniatyrland. Klättrat i träd på Adventureland. Nedan lite bilder. Många fler bilder och filmer på Instagram. Jag kommer också självklart göra fler inlägg här på bloggen med bilder från Disneyland.

Lämna ett svar