Jag kommer hem igen till jul

En underbar måste-jullåt i mitt hem är Peter Jöbacks Jag kommer hem igen till jul. Hela skivan är underbar! Nu kommer vi få höra musiken från plattan i en ny spelfilm som just nu spelas in. Idén är Peter Jöbacks.

Jag har burit idén till den här filmen med mig väldigt länge, den är inspirerad av min egen historia men utvecklad vidare till en spelfilm. Filmen ska både underhålla publiken med humor och musik men också ta upp temat att våga stå för vem man är, omfamna sin historia och bära den som en krona på huvudet, säger Peter Jöback.

Regi står Ella Lemhagen för. Manuset är skrivet av Daniel Karlsson. Producenter är Sandra Harms och Bodros Wolgers.

Förutom Peter Jöback själv får vi se Johannes Bah Kuhnke, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Loa Falkman, Anja Lundqvist och Rennie Mirro i rollerna.

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.

All info hämtad från Film i Väst.

Lämna ett svar