99 dagar till jul och en pudel

Jag har sugit på karamellen, eller snarare smuttat på Coca Colan. Jag testade ju den och tyckte direkt att ja, en tydlig kanelsmak. Mmmm Coca Cola Zero är ju min favorit. Bra kombo. Betyg 4 av 5. Jag skrev inlägg på bloggen och Instagram. Men sen drack jag lite till och mer och mer växte känslan i kroppen. Nej betyget stämmer inte. Den är inte så god som jag först tyckte. Så jag ändrar betyget till 3, max 3,5 av 5. Kommer med största sannolikhet inte köpa den igen.

Så med det sagt: det är 99 dagar till julafton idag! Tjoho! 99 dagar av längtan, förväntan, förberedelser och mys. Precis nu om 99 dagar är jag och pappa på väg till kyrkogården för att tända ljus. Hemma är Moa och mamma och leker av sig lite spänd förväntan inför alla julklappar under granen. img_0694

Lämna ett svar