Sugen på en adventsbok?

Sofie har skrivit om tre adventsböcker för barn. Läs inlägget här. Jag älskar ju att läsa för Moa och adventsbok är för oss perfekt nu när det känns som om hon vuxit ifrån Pixiadventskalendern.

Vi ska i år ha En klurig jul, förra årets adventsbok från Rabén & Sjögren. Den ligger på posten och väntar på att jag ska masa mig dit! Skrev om den förra året, här hittar ni det.

adventsbok

Bild lånad från http://www.rabensjogren.se

Sen vet jag inte vad Moa mer ska få för adventskalender men en till blir det. Jag har lovat henne att hon får vara med och bestämma i år. Ja inte helt själv förstås. Pris och innehåll styr självklart. Sen vill jag (vi) nog ha SVT kalendern till Panik i tomteverkstan. Tycker det är mysigt att öppna luckorna när vi tittat på avsnittet.

Om en vecka, 27/9, får vi veta hur årets Teadventskalender från Nabo ser ut i år. Och jag ska bestämma mig för om jag ska den kalendern i år eller ta ett uppehåll.

Lämna ett svar