Vilken är din stil?

Hitta din julstil på Rusta! Det är Rustas slogan för julhandeln. Min stil är en salig blandning. 2, 3 och 4 nedan. Åh vad bilderna nedan från Rusta får mig att längta efter att klä granen, det är så underbart mysigt! Jag brukar förbereda med att sätta granen i foten och sätta dit ljusen. Sen hjälps jag och Moa åt att klä granen. Jag försöker styra lite men mest tycker jag att det är kul att det blir operfekt. Moas lilla gran får hon klä helt själv. Jag hjälper till med ljusslingan.

Romantiskt i puderrosa och sammet

Nytt för i år är rosetter i sammet och vackra dekorationsblommor att fästa i granen. Komplettera med en puderrosa adventsstjärna och julkulor i sammet och låt rosa tomten Knut eller lamadjuret Ester få paradplats vid granen. För den som nöjer sig med en minigran finns flera färger att välja mellan och nya tillbehör som minikulor i sammet.

Klassiskt i guld och djupa juvelfärger

Rustas traditionella jul går i vinrött, skogsgrönt och midnattsblått med inslag av mässing och guld. Här finns vackra sammetsjulkulor i flera nya färger och mängder av textilier som gardiner, julgransmattor och kuddfodral, där det unika julmönstret Ingatorp med amaryllis står ut lite extra. Även förra årets favorit, gardinen Angelstad kommer tillbaka och i år även som julgransmatta och metervara.

Skandinaviskt i vitt, grått och naturmaterial

Den skandinaviska stilen förstärks med hjälp av en rustik julgranskorg som snyggt döljer julgransfoten, julkulor i vitt och silver och detaljer i metall. Nytt för i år är julprodukter under Rustas egna varumärke Elsaform. Här finns handgjorda stjärnor i återvunnen bomull och en ljusstake i betong. Bland nyheterna för ljusstakar finns flera tidlösa och skandinaviska modeller från Rustas samarbete med formgivaren Håkan Svennesson.

Lekfullt och personligt

Färgsprakande glitterkulor, galna tomtar, snölandskap och paljetter! Rustas trumfkort är den lekfulla julen, där nyheterna trängs på hyllorna i år. Gå all in med gardiner, kuddar och löpare i paljett och låt alla i familjen få sin egen galna jultröja med LED-belysning. Här hittar du lysande akryldjur i form av enhörningar och tomtenissar och flera olika batteridrivna vattenlyktor med ljus- och snöeffekt. Med en tågbana runt granen, en spännande nissedörr eller ett lysande jullandskap får du garanterat barnens ögon att gnistra!

RustaRustaRustaRustaRustaRustaRusta

Lämna ett svar