Moa genom åren

3 månader till julafton och startskottet går nu. Startskottet för den bästa tiden på året om du frågar mig! Nu är det mer och mer legitimt bland även ”vanliga” människor att ju prata om julafton, julklappar och annat som hör julen till. Till och med mamma gick med på att pratat julklappar i helgen!

Denna vecka ska vi också fortsätta fotografera för årets kalender till mina föräldrar. Det får bli på fredag eftersom bilden vi ska ta är av mamma och pappas katt och vi ska dit på bröllopsdagsmiddag. Får jag någon tid över denna vecka ska jag försöka hinna med att fortsätta plocka undan på altanen. Mattorna ska in i förrådet, dynlådan ska tömmas på det mesta (den innehåller allt utom just dynor…). Jag ska också byta ut sommarblommorna i krukan på framsidan. Ner med lite ljung istället. Det blir nog kanske redan idag.

Nu känner jag att vi gör en lite tripp down memory lane. Moa är nu sex år och en del har hänt.

2013

Första julen, min lilla tomtenissa! Året var 2013.

2014

2014 åkte vi till ett juligt London i december! En del shopping blev det.

20151

2015 julspanade vi förstås. Moa ser lite skeptisk ut… 🙂 

2016

2016 öppnade vi julklappar hos mamma och pappa, tomteluvor på!

2017

Förra året öppnade vi julklappar hemma hos oss.

 

2 thoughts on “Moa genom åren

Lämna ett svar