Redo för fönsterpynt

Idag blev det en dag hemma så dottern kunde vila. Jobbig hostig och snuva har suttit i några dagar. Vad gör man då en dag hemma? Putsar fönster så klart! Hyfsat varmt idag så bra att passa på inför kallare tider och framförallt inför kommande pyntande. Julgardiner, stjärnor och stakar! Längtar.

Sen gjorde jag i ordning på baksidan. Plockade bort mattor, ställde in möblerna långt in under taket, slängde sista växterna på komposten, ställde in alla saker i förrådet. Så skönt att ha det gjort! Nu kan det komma snö när helst det vill ?

I övrigt inte mycket juligt idag. Ikväll firar vi istället mina föräldrars bröllopsdag, med mammas underbart goda lasagne! Mums! Moa har pysslat teckningar och pynt medan jag varit ute.

Lite ljung fick ta plats efter sommarblommorna

One thought on “Redo för fönsterpynt

Lämna ett svar