Lite fler kalendrar

Fick tips av vän om denna sammanställning av 15 ätbara kalendrar, ni hittar hela listan här. Några har jag redan bloggat om och några hittar jag inte mycket info om så nedan följer några av mina favoriter. pukka2019.jpgÅrets adventskalender från Puuka. Påsar. karamelleriet.jpgVacker adventskalender från danska Karamelleriet, årets heter Christmas Love.

english tea shopEnglish Tea Shops kalender innehåller pyramidpåsar. 12 olika smaker. Xocolatl1Xocolatl2

Danska Xocolatl har två kalendrar. Den blå (lite billigare) med mjölkchoklad (12 med nougat och 12 med saltkaramell) och den svarta med vit, mörk och mjölkchoklad med smak av mint, nougat, karamell, latte, apelsin och lakrits. popcorn

Från Popcorn Shed kommer årets kanske med innovativa adventskalender: popcornkalendern! wallywally2wally3

Wally and Whiz har tre olika kalendrar, alla med vingummi. Den röda och den gröna kostar lika mycket men den i guld kostar lite mer. Den guldiga verkar innehålla mer vingummin helt enkelt. malmoMalmö Chokladfabrik med sin ekologiska choklad.

Lämna ett svar