Nu blev det klurigt…

Jag skrev ju tidigare om att Moa frågade mig vad jag skulle välja av två saker, tex henne eller julen. Väldigt lätta frågor. Men i helgen kom en svårare fråga.

Mamma vad väljer du, kaffe eller julen? Hon såg dessutom otroligt nöjd ut när hon ställde frågan! Sötnos.

Den frågan var inte lätt. Älskar ju kaffe och bara en dag utan kaffe ter sig omöjligt. Så mitt svar då vara att jag faktiskt inte kunde välja. Men sen tänkte jag en sväng till och funderade istället så här: ett liv utan kaffe eller ett liv utan jul. Kaffe går ju att vänja sig av med. Dels tycker jag absolut det är gott men en dag utan kaffe som ter sig omöjligt handlar ju om koffeinet. Jag behöver piggas upp. Var det bara smaken så kunde jag ju dricka koffeinfritt. Julen däremot. Jag vill inte avstå julen. Jag älskar julen och vill få njuta dessa få korta 4-5 månader om året! 😉

Så med den tankegången så var svaret lätt: Julen! img_0595

Lämna ett svar